Ash Wednesday is this Wednesday, February 17th.

Masses at St. Paul will be as follows:

9am, 12:30pm and 7pm.

During Lent, the Stations of the Cross will begin one-half hour before every Mass on Tuesdays, Fridays, Saturdays, and Sundays.

E Merkura e Perhime eshte ketë Merkurë 17 Shkurtë.

Orari i Mesheve së Shenjte jane:

9:00am, 12:30pm, dhe 7pm.

Riti i Udhës se Kryqit gjatë Kreshmës do te jete çdo te Martën, të Premtën, të Shtunën, dhe të Diellë nje gjysme ore para çdo Meshe

(ne vend te Rruzares).

in the power of signs and wonders, in the power of the Spirit; so that from Jerusalem and round about as far as Illyricum I have fully preached the gospel of Christ.
SAINT PAUL
 
- ROMANS 15:19 -
24302094_1758187737584794_55045408127646