Njoftim:
Me rastin e vizitës së parë të Kryeministrit të Kosovës Z. Albin Kurti, Kisha e Shen Palit organizon mbrëmje për nder të tij, ditën Hënë me datën 16 Maj 2022.

Darka Gala fillon në orën 6:30 të mbrëmjes dhe çmimi i biletës është $100

Gjatë Darkës do të ketë një bashkëbisedim të lirshëm me diskutime, pyetje dhe përgjigje me Kryeministrin.

Pjesëmarrja e komunitetit, duke shprehur respekt e nderim jo vetëm ndaj Kryeministrit, por edhe ndaj popullit të Kosovës.

Ju Mirëpresim!
* Per rezervime, Thirrni Viktor Dedivanaj 586-838-9798 ose Mark Gojcaj 586-945-1257.
Rezervimet jane te limituara ndaj porosisni tavolinen tuaj sot.
279684962_7341392062597639_8982331102362517555_n.jpg