top of page

Knights of Columbus / Fr Gjergj Fishta Council No 10343

The Knights of Columbus are the largest Catholic fraternity in the world with over 1.7 million members. The organization is known for it's charity work and allegiance to the Holy Father and I'm proud to say that we're the world's first & only Albanian council.

email@address.com

Our Lady of Shkodra

Established in 19??, , Rrok Mirdita etc etc Hartsdale ny

email@address.com

JETA KATOLIKE

Buletini, si i përmuajshëm, është themeluar në vitin 1966 nga i ndjeri Imzot Dr. Zef Oroshi (1913-1989) në bashkëpunim me françeskanin At Prof. Dr. Andrea Nargaj (1911-1999).

Në fillim të vitit 2006, revista, filloi të dalë me ngjyra, e nga numëri në numër po përfshihen rubrika të reja, për të qenë më pranë komunitetit shqiptar në Amerikë.

email@address.com

Our Lady of Albanians

Est in 1998, serving the westside etc etc

email@address.com

Cathedral of Blessed Mother Teresa in Kosova

.

email@address.com

The Albanian Catholic Bulletin

This powerful journal was created and maintained in California for 15 years by an Albanian exile, Gjon Sinishta, born in 1930 in the former Yugoslav region of Montenegro. His story sheds light on the Cold War, communism, and America’s role in protecting religious freedom and sheltering worthy newcomers.

The Albanian Order Of Friars

 

Katedralja Shën Shtjefnit - Shkodër

Tell people more about this item. Give people the info they need to go ahead and take the action you want. To make this item your own, click here.

email@address.com

Radio Vatikani

Zëri i Papës dhe Kishës Katolike

Radio Maria

Misioni i Radio Maria eshtë për të mbajtur të informuar famullisë , dhe për të përfituar ato me anë të lutjes dhe nëpërmjet transmetimeve të përditshme Meshës dhe rruzare . Sot , në sajë të këtij fillim të suksesshëm , Radio Maria është bërë një mjet i ungjillëzimit të ri , duke shërbyer Kishën e mijëvjeçarit të tretë. Ajo bën thirrje për konvertim në programet e saj të radios duke ofruar lutjen , katekezë , dhe programet për zhvillimin njerëzor .

The Vatican

 

Please reload

bottom of page